Michelin'e "Yılın Lastik Üreticisi" başarı ödülü

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Michelin, Almanya’da düzenlenen Tire Technology Expo’da 2019 Uluslararası Lastik Teknolojileri İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde “Yılın Lastik Üreticisi’’ seçildi.

Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Tire Technology Expo kapsamında verilen 2019 Uluslararası Lastik Teknolojileri İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde, ‘Yılın Lastik Üreticisi” ödülüne Michelin layık görüldü.

 Ödül, uluslararası sektör uzmanları, akademisyenler, araç ve lastik üreticilerinden oluşan 31 kişilik uzman bir ekip tarafından belirlendi.

TÜV SÜD Lastik Uzmanı Jüri Klaus Baltruschat, “Michelin, son bir yılda olağanüstü çevresel girişimler sergiledi. Mikronize kauçuk tozu ve aşındığında bile iyi performans sunan akıllı sırt deseni gibi inovasyon ve sürdürülebilirlik çabaları, Michelin’i yıllardır lastik sektöründe ön plana çıkarıyor” değerlendirmesinde bulundu.

“İnovasyon, 125 yıldır başarımızın merkezinde”

Lastik sektörünün oldukça rekabetçi bir yapıya sahip olduğunu belirten Michelin Araştırma ve Geliştirme Direktörü Pierre Robert ise, “Tire Technology International tarafından ‘Yılın Lastik Üreticisi’ ödülüne layık görülmek Michelin için büyük bir onur. İnovasyon, 125 yıldan uzun bir süredir Michelin’in başarısının merkezinde yer alıyor. Bu prestijli ödül, bugün Michelin’in 6 binden fazla AR-GE çalışanının öncü çabalarının bir kanıtı niteliğinde’’ açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.