KOBİ’lere Turkcell’den 36 ay taksitli araç takip kampanyası
Turkcell, KOBİ’lerin ihtiyaçlarına özel tasarladığı ’Rahat Takip Kampanyası’ ile hizmet ağını genişletiyor.
Sunduğu ürün ve servislerle kurumsal müşterilerinin operasyon verimliliklerini artıran Turkcell, yeni ’Rahat Takip Kampanyası’ ile araç takip sistemlerinde uygun koşullar sunduğunu açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; kampanyadan yararlanacak KOBİ’ler; ileri sürüş teknikleri eğitimi, kasko sigortası, araç takip cihazları indirimi gibi avantajların yanı sıra 36 aya kadar taksit seçenekleriyle ödeme kolaylığı ve altı farklı iş ortağının araç takip cihazları arasından tercih yapabilme hakkı elde ettiğini bildirdi.
Kampanyadan faydalanan KOBİ’lerin araç yatırımlarındaki farklı harcama kalemlerinde önemli avantajlar sunduğunu belirten Turkcell, Ada Broker Kasko Sigortası’nda yüzde50’ye, Adex Academy İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi’nde yüzde 61’e, toplu alınan araç takip cihazlarında ise kampanyaya katılan iş ortakları üzerinden yüzde 25’e varan indirim olanakları sunduğunu kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.