Dolar kuru en son ne kadar oldu?

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Küresel piyasalar karışık bir seyir yaşadı.. Günü artıda geçiren ABD borsaları kapanışa doğru hafif eksiye geçerken ABD vadelileri de artıda.

Dolar/TL  6,76 seviyesinden işlem gördü. 

Euro/TL ise 7,36 seviyesinde seyretti.

Küresel piyasalar yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını ve alınan tedbirlere ilişkin haber akışı ile dalgalı bir seyir izlerken, bugün ABD Merkez Bankası'nın (Fed) toplantı tutanakları takip edilecek.

Petrol ve altın fiyatlarında da hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Dün gün içerisinde 34 doların üzerini gördükten sonra akşam saatlerinde 31 dolara çekilen petrol fiyatları, bu sabah 33 dolar civarında fiyatlanıyor.

Corona virüs salgınının yanında dünya genelinde hükümetlerin koronavirüse karşı aldığı önlemler de takip ediliyor. Son olarak Japonya'nın 998 milyar dolarlık bir ekonomik destek paketi açıklaması piyasalar tarafından olumlu karşılandı.(Ntv-finans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.