26. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood tüm hızıyla devam ediyor

 BURSA ARENA / Haber Merkezi

ITE Turkey tarafından bu yıl 26. kez düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul sektöre ışık tutan, zengin etkinlik programı ile tüm hızıyla devam ediyor.

Fuarda ‘Gıda 360 Deneyimi’ kapsamında sektöre yönelik işletme ve pazar odaklı seminerler düzenlenirken uluslararası satın alma heyetleri de ağırlanıyor. B2B iş görüşmelerinin organize edildiği fuar tabak sunumları ve yeme-içme tadımları ile renkli sahnelere de ev sahipliği yapıyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 5 Eylül Çarşamba günü kapılarını açan fuarın son günü 8 Eylül Cumartesi.

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı, KOSGEB, Gastronomi Turizmi Derneği (GTD), Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), TÜGİDER (Tüm Gıda Dış Ticaret Derneği), PAKDER (Tarım Ürünleri Hububat Bakliyat İşletme ve Paketleme Sanayicileri Derneği), MARSAP (Marmara Bölge Satınalma Yöneticileri Platformu), PLAT (Özel Markalı Ürünler Sanayicileri ve Tedarikçileri Derneği) ve Aşçılar Derneği tarafından desteklenen fuar gıda zincirini oluşturan tedarikçiler, perakendeciler ve tüketicilerin bir araya geldiği bir platform oluşturuyor.

5 Eylül’de kapılarını 26’ıncı kez açan WorldFood İstanbul’da hem ITE Turkey hem de T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından alım heyeti programları uygulanıyor. Fuar kapsamında bu sene Türkiye’nin de aralarında bulunduğu Suudi Arabistan, Katar, Rusya, Almanya, BAE, Azerbaycan, Irak, Belçika, Kazakistan ve Kolombiya ülkelerinden 200’ün üzerinde yerli ve yabancı profesyonel alıcı ağırlanıyor.

WorldFood İstanbul fuar süresince içecek, süt ve süt ürünleri, et ve tavuk ürünleri, yaş meyve ve sebze, deniz ürünleri, dondurulmuş ürünler, temel gıdalar ve yağlar, şekerli mamuller, unlu mamuller ve kuruyemiş ile gıda katkı maddeleri başta olmak üzere pek çok ürünün yer alacağı katılımcı profiline ev sahipliği yapıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.