10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye'nin en büyük ve en önemli etkinliklerinden biri olan Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı, İstanbul’da düzenlendi. Enerji verimliliğine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen fuar kapsamında açılış konuşması yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, enerji verimliliğinin en temiz yerli ve milli kaynak olduğunu vurguladı. TSKB’nin de desteklediği forum kapsamında ‘’Enerji Verimliliği Finansmanı - Proje Finansmanı Bakış Açısı’’ başlıklı bir panel gerçekleştirildi. Panelin oturum başkanlığını yapan TSKB Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aygen, ‘’Banka olarak önümüzdeki dönemde de ülkemizin düşük karbonlu ekonomiye geçişini desteklemeye devam edeceğiz. Bu kapsamda enerji verimliliği yatırımları önceliklerimiz arasında yer alacak” dedi.

10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. Enerji verimliliği alanında Türkiye'nin en büyük ve en önemli etkinliklerinden biri olan Enerji Verimliliği Forumu’nun açılışında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, enerji verimliliğinin en temiz yerli ve milli kaynak olduğunu vurguladığı bir konuşma gerçekleştirdi.

TSKB’nin destekçileri arasında yer aldığı 10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı kapsamında ”Enerji Verimliliği Finansmanı - Proje Finansmanı Bakış Açısı” başlıklı bir panel de düzenlendi. Oturum Başkanlığını TSKB Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aygen’in üstlendiği panelde, Dünya Bankası Enerji Uzmanı Yasemin Örücü, Turseff Proje Müdürü Koray Goytan, Garanti Bankası Sürdürülebilirlik Yöneticisi Derya Özet Yalgı ve Siemens Schweiz AG, Eğilimler ve Endüstri İşleri, Yapı Teknolojileri Bölümü’nden Volker Dragon konuşmacılar arasında yer aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.