Suriye’nin Katılımıyla.. Rusya – Arap İş Fuarı Başladı

BURSA ARENA / haber Merkezi

Rusya-Arap İş Fuarı (Arabia Expo 2019), bu sabah Suriye ve bazı Arap ülkelerinin katılımıyla Rusya’nın başkenti Moskova’da başladı.

Rusya Bugün sitesi, ekonomik faaliyetin, Rusya ve Arap dünyası arasındaki ilişkilere ivme kazandırmayı, Rus ve Arap şirketleri arasındaki işbirliğinin gelişmesi yanı sıra Rus ve Arap şirketleri arasındaki işbirliğini geliştirmeyi hedeflediğini belirtti.

Fuar, Moskova’daki Fuar Merkez Salonu’ndaki Arap-Rus İş Konseyi’nin 12. oturum konsey çalışmalarıyla aynı zamana denk geliyor.

Söz konusu her iki faaliyet, Rusya-Arap İş Konseyi, Arap Odaları Birliği, Rusya Ticaret ve Sanayi Odaları ile Rusya Sanayi, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı tarafından düzenlenmektedir.

Kaynak: SANA. Suriye - Çeviri: S. Şahut

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.