Sunday Times: İngiltere'de yıl sonuna kadar 100 bin kişi ölebilir

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Sunday Times gazetesi , kilitleme kısıtlamalarının çok hızlı bir şekilde gevşetilmesi durumunda, İngiltere ölüm sayısının 100.000'e çıkabileceğini duyurdu.

Bugün akşam İngiliz Başbakanı Boris Johnson'un kilitleme kısıtlamalarının kademeli olarak hafifletileceğini duyurması bekleniyor. Ancak bazı bilim adamları virüsün ikinci dalgası ihtimaline karşı endişeli.

Gazetenin haberine göre İngiltere Başbakanı Boris Johnson, konu ile ilgili üst düzey bilimsel danışmanları tarafından uyarıldı.

Danışmanlar “manevra için çok kısıtlı alan ” olduğu konusunda başbakanı uyararak eğer kısıtlamalar çok hızli bir şekilde gevşetilirse yıl sonuna kadar 100 Bin kişiden fazla kişinin ölümüyle karşılaşılabileceğini belirttiler.


Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler:
İngiltereUKSunday Times
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.