SANA Haber Ajansı: "İşgalci Amerika yüzlerce IŞİD teröristini Irak’a taşıdı"

BURSA ARENA / Haber Merkezi

SANA Suriye Arap Haber Ajansı'nın bugün yayınladığı bir haberde, "İşgalci Amerika Yüzlerce IŞİD Teröristini Irak’a Taşıdı" şeklinde bir açıklama yapıldı. Bu habere göre DAEŞ / IŞİD Terör örgütünün hamisi Amerika'dır ve artık açıktan işbirlik ve desteğini sürdürmektedir. SANA' da yayınlanan bu ilginç haberin devamı şöyle;

"Terörü istismar etmeyi sürdürmesi çerçevesinde Amerikan işgal kuvvetleri, El Cezire bölgesinde elinde tutuklu bulundurduğu IŞİD terör örgütünden yüzlercesini gayrı meşru üslerinde toplaması ardından Irak’a taşımayı sürdürdü.

Medya ve yerel kaynaklar, Amerikan işgal kuvvetlerinin, tekfiri terör örgütünden 230 yabancı elemanı Haseke güney kırsalındaki Malikiye Şeddadi hapishanesinden taşıması üzerinden 24 saat geçmeden, Haseke ili doğusundaki el Hol kampı üzerinde yoğun helikopter uçuşlarına eş zamanlı olarak, kamp dahilinden onlarca IŞİD tutuklusunu taşıdığını söyledi.."

Anahtar Kelimeler:
ABDIŞİDIrak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.