Putin'in; "Artık evlenmem lazım" dediği kız kim?

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dış basında yer alan haberlerde; Rusya Devlet Başkanı Putin'in, eski jimnastikçi Alina Kabaeva'yla aşk yaşadığı ve evleneceği belirtildi.

Rusya'yı 19 yıl boyunca yöneten ve kimi kesimlerin beğenisini kimi kesimin ise tepkisini toplayan Rusya Devlet Başkanı Putin'in, özel yaşamı da en az kendisi kadar merak ediliyor ve ortaya birçok iddia atılıyor.

Putin'in evleneceği ileri sürüldü

PUTİN 'EVLENİYOR' İDDİASI

Putin'in özel yaşamıyla ilgili ortaya atılan yeni bir iddia ise Rusya Devlet Başkanı'nın, kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi eski jimnastikçi ile sevgili olduğu. Putin'in, 35 yaşındaki Alina Kabaeva'yla yakın zamanda evleneceği de gelen haberler arasında.

PUTİN'DEN İDDİALARI GÜÇLENDİREN AÇIKLAMA

Rus basınına verdiği bir röportaj sırasında Putin'in, "Artık evlenmem lazım." demesi ise bu iddaları güçlendiren açıklamalardan. Hatta dış basında yer alan haberlerde; Putin'in eski jimnastikçiden çocuk sahibi bile olduğu belirtildi.

Putin'in evleneceği ileri sürüldü

ESKİ EŞİNDEN KABAEVA YÜZÜNDEN AYRILDI

Ayrıca Rusya Devlet Başkanı'nın, 2014'te 31 yıllık eşi Lyudmila'dan ayrılmasına da Kabaeva'nın neden olduğu bilgisi de haberlerde geniş olarak yer buldu.

Rusya'da milletvekilliği görevini de üstlenen Kabaeva'nın, şu anda Putin'in yakın arkadaşına ait olduğu bilinen ve Rusya'nın en büyük medya şirketlerinden birinde yönetici olarak çalıştığı da açıklandı.

Putin'in evleneceği ileri sürüldü

Putin'in evleneceği ileri sürüldü

Putin'in evleneceği ileri sürüldü

Kaynak: Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.