Nursultan Nazarbayev'e 80. yaşı için sürpriz klip

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türk dünyası sanatçıları hazırladıkları bir klip ile Kazakistan’ın kurucu Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev’in 80. yaş gününü kutladı.

50’NİN ÜZERİNDE SANATÇI ÜŞ KONIR PARÇASINI SÖYLEDİ

Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Türkiye, Başkurdistan, Tataristan, Yakutistan ve Gagavuzya’dan 50’nin üzerinde sanatçı, sözleri Nazarbayev’e ait olan Kazakça Üş Konır şarkısını söyleyerek Nazarbayev’e sürpriz yaptı.

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Halk Çalgıları Orkestrası ile Kazakistan Korkıt ve Sazgen Sazı gruplarının iş birliği ile hazırlanan projeyi Arman Nurmakhamatulu yürüttü.

NAZARBAYEV TEBRİKLERİNİ İLETTİ

Nursultan Nazarbayev’in kendisi için hazrılanan sürprizden dolayı çok mutlu olduğu ve tüm sanatçıları tebrik ettiğini bildirildi.

QHA Haber Ajansı

”Üş Konır” Nursultan Nazarbayev

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.