Düşen Suriye uçağı enkazına ulaşıldı

Hatay’ın Samandağ ilçesi Yaylacık Mahallesi dağlık alanına düşen Suriye rejimine ait savaş uçağının pilotlarını arama çalışmaları sürüyor. Hatay İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalardan şu ana kadar herhangi bir sonuç alınamadı.

Hatay-Suriye sınırında akşam saatlerinde Suriye rejimine ait bir savaş uçağı düşmüş, uçağın pilotları paraşütle atlamıştı. Yapılan çalışmaları sonucu uçağın enkazının, Samandağ Yaylacık Amanos Dağı eteklerinde bulunduğu belirtildi. Kokpiti boş olan uçağın pilotlarını arama çalışmaları sürüyor.

Düşen uçak Pilotlarının, paraşütle sınıra sıfır noktadaki Altınözü İlçesi Fatikli Mahallesi kırsalına indiği ihbarı üzerine jandarma, aramaları bu bölgede yoğunlaştırdı. Yapılan aramalarda, pilotlara ait olduğu tahmin edilen paraşüt parçaları bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.