Dünyanın tepesindeki milyarder  patronlardan David Rockefeller hayatını kaybetti
BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünyayı yöneten birkaç yahudi aileden birisi olan ROCKEFELLER AİLESİ'nin halen en yaşlı üyelerinden olan David Rockefeller çoklu organ yetmezliği sebebiyle 20.03.2017 yani bugün sabah vefat etti.

6 Kalp nakli ameliyatı, 3 böbrek ve 2 de ciğer nakli ameliyatı olmak üzere 102 yaşına kadar sağ kalmayı becerebilen David Rockefeller, 2015 yılında 100. yaşgününü kutlamış ve yaptığı açıklamada  "200. doğum günümü de kutlamak istiyorum" demişti.

Almanya menşeili yahudi Rockefeller ailesinin üyelerinden olup, Amerikan İç Savaşında ismini savaş gelirleriyle duyurmuş; Standard Oil Company şirketinin kurucusu olarak petrolden elde ettikleri mirasla bugünün Rockefeller şirketler grubunun kurucusu John D. Rockefeller'in büyük oğlu; Chase Bank'ın eski başkanı,  şu anda bankanın uzantısı olan JPMorgan Chase'in ortaklarındandır. New York'ta sayılı milyarderlerden biridir. Rockefeller şirketler grubuna üyesi olan AbbyJohn D. III.NelsonLaurance and Winthrop isminde beş kardeşi vardır. 

Ve nihayetinde tüm çırpınmalara rağmen o paranın ve dev holdinglerin gücü ÖLÜM gerçeğine karşı hiç birşey yapamamıştır.
David Rockefeller bugün hayatını kaybetmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.