Belçika'da Üzerinde Canlı Bomba Yeleği Olan Bir Kişi Etkisiz Hale Getirildi


BURSA ARENA / Haber Merkezi

Belçika'nın başkenti Brüksel'de merkez tren istasyonunda üzerinde canlı bomba yeleği olan bir kişi etkisiz hale getirildi. İstasyonda küçük çaplı bir patlama da oldu.

Brüksel'deki merkez tren istasyonunda, üzerinde canlı bomba yeleği olan bir kişinin başından vurularak etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Belçika medyası saldırganın ağır yaralı olarak ele geçirildiğini bildirdi.

İSTASYONDA PATLAMA DA OLDU

Saldırı sırasında küçük çaplı bir patlama da meydana geldi.  Brüksel polisi bölgeyi güvenlik kordonu altına alırken, tren seferleri durduruldu.

İNCELEME BAŞLATILDI

Belçika Federal Polisliği Sözcüsü Peter de Waele, patlamanın ardından incelemelere başlandığını açıkladı.

Brüksel Zaventem Havalimanı ve Maelbeek metro istasyonunda  22 Mart 2016'da düzenlenen terör saldırılarında 32 kişi hayatını kaybetmiş, 270 kişi yaralanmıştı.

Olayın ardından başkent Brüksel'de alarm seviyesi önce en yüksek olan dörde çıkarılmış, daha sonra da üçe düşürülmüş, polis ve askerler önemli merkezler ve binaların önünde devriye görevine başlamıştı. (kaynak: sondakika.com)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.