Amerikan Başkanlığını son 10 günlük süreçte ABD Kiliseler Birliği sayesinde kazanan Trumph, dünya ekonomisini sarsıyor. İlluminati’nin adayı olan Hillary Clinton için “bu kadın Şeytan’a tapıyor” Amerika için çalışacak Trumph’a oy verin” diyen Kilislere Birliği, Onun icraatını desteklemeye devam ediyor.

Trumph çok uluslu şirketlere karşı şu teklifi yaptı; “Yatırımlarınızı ucuz işgücü olan ülkelere değil Amerikan Topaklarına yapın. Yapmazsanız gümrük vergilerinizi yükseltirim”

ABD ile ticareti fazla olan bazı şirketler bazı yatırımlarını ABD’ye taşımaya karar verdiler. Bu noktada ilginç olan durum şu: Trumph’a karşı seçimi kaybeden İlluminati, Onun başkanlığından hoşnut değil. Dünya Ekonomisini kontrol eden 13 Aile onun başarısız olması için ekonomik yönden sıkıştırmaya çalışıyorlar. İngiltere’yi kontrol eden Roschild Ailesi ve Lord Roschild İngiltere’yi AB’den ayırdı. İngiliz halkı bile ne olduğunu anlamadı.

Bundan 5 yıl kadar önce Avrupa Birliği ile Amerika arasında gizli bir savaşın olduğunu ileri sürdüğümde bana gülenler ne kadar isabetli analiz yaptığımı bilmeyen cahillerdi..

7 Ocak 2015 günü Charlie Hebdo Dergisini basıp 11 kişiyi öldüren 11 kişiyi yaralayan ve çıkışta da 1 polisi öldürenlerin arap teröristler olduğu açıklandı. Bizce çok iyi bir istihbarat organizasyonudur.

13 Kasım 2015 Cuma gecesi ise Paris’te baskın yapıldı. 152 kişi öldü. 352 kişi yaralandı. Bunların 99 tanesi ise ağırdı. Bu saldırı sonrasında Paris’teki terör eylemini protesto etmek için koşan Başkanlar ve Başbakanların yanında ne ilginçtir sadece Amerika’dan gelen bir bakan veya başkan yardımcısı yoktu. Obama bile gitmedi. Sadece ABD’nin Fransa Büyükelçisi katıldı. Fransızlarda zaten tepki göstermediler.

Bu iki olayda Fransa neden hedef alındı ? Çünkü AB’yi kuran iki ülkeden birisidir. Diğeri de Almanya’dır. Bu arada Almanya’nın dünya markası Volkswagen’e ABD’de egzoz gazı yüzünden dava açıldı. Charlie Hedbo baskınından 1 yıl sonra 4 Ocak 2016 da böylece sıra Almanlara gelmiş oldu. ABD Çevre Koruma Müdürlüğü (EPA) Volkswagen aleyhine dava açmıştı. Dava dilekçesinde, binlerce aracın dizel motorlarında kullanılan yazılımın, hava kirliliğe neden olduğu belirtilmişti. İngiliz Reuters ajansına konuşan bazı uzmanlar, anlaşmanın şirkete maliyetinin 10 milyar doları aşabileceğini söyledi.

31Ağustos 2016 Tarihinde ABD’nin en değerli şirketlerinden birisi olan Appel’a AB vergi kaçırdığı için 19 milyar dolarlık ceza kesti. Bu savaşta iki tarafta ekonomik olarak birbirlerine zarar vermek için çalışıyorlar.

Trumph seçilince ne oldu?

AB’den gelecek olan çelik-alüminyum başta olmak üzere bir çok ürüne vergi koyacak olan Trumph’a karşı AB’de aynı şekilde Amerikan mallarına vergi ve kota koyacağını açıkladı. Trumph her şey Amerika için derken bundan komşular Meksika ve Kanada da zarar görmeye başladı. Peki bunun sonucunda dünya ekonomisi nasıl bir gelecek ile karşı karşıya kalacak derseniz. Ekonomik Krizlerin çıkabileceğini söyleyebilirim. Bu noktada bizde etkileneceğiz ama biz ekonomide yönümüzü Rusya-Çin ve Hindistan’a çevirirsek rahatlarız.

Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi: "Gelecekte Büyük Savaşlar Olmayacak, Ekonomi Savaşları olacak"

Bugün biz ekonomi savaşlarını yaşıyoruz.

Kaynak: İLLUMİNATİ’NİN HEDEFİ İSLAM / Ali Bektan-Bilge Karınca Yayınevi

               ATATÜRK VE PARAPSİKOLOJİ / Ali Bektan-Bilge Karınca Yayınevi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.