Altınöz Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı ve 54. Hükümet’in Başbakanı merhum Necmettin Erbakan’ın dünürü merhum Necati Altınöz’ün oğlu Orhan Altınöz; yüksek tansiyon rahatsızlığından dolayı beyin kanaması geçirdi. Sevenleri, yoğun bakımda olan Altınöz için dua bekliyor.

İlk müdahalesi Hatay Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde yapılan Altınöz daha sonra Antakya Bölge Hastanesi’ne sevk edildi.

Ailesiyle birlikte Hatay’a akraba ziyaretine giden Altınöz, kaldırıldığı Antakya Bölge Hastanesi’nde halen yoğun bakımda gözlem altında tutuluyor. Yoğun bakımda şuuru kapalı vaziyette bulunan evli ve 3 çocuk babası Orhan Altınöz için tüm tıbbi imkanlar seferber edildi.

Yüksek tansiyon rahatsızlığına bağlı beyin kanamasının gerçekleştiği bölgeye şu anda müdahale edilemiyor. Erbakan Vakfı Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi olan Orhan Altınöz için ailesi, yakınları ve dostları dua bekliyor. 



Sevenleri Hatay’a akın etti

Türkiye Cumhuriyeti'nin 54'üncü Başbakanı merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammed Ali Fatih Erbakan, Altınöz’ün rahatsızlığını duyar duymaz Hatay’a geldi.
Dr. Fatih Erbakan, Antakya Bölge Hastanesi Başhekim Vekili Sıtkı Sönmez’den Altınöz’ün sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Dr. Fatih Erbakan’a Necmettin Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Doğan Bekin eşlik etti. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Necmettin Çalışkan ve beraberindeki heyet de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Necmettin Erbakan’ın damadı ve Orhan Altınöz’ün kardeşi Mehmet Altınöz, Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Doğan Bekin, Erbakan Vakfı Bursa İl Başkanı Naim Öztürk, Anadolu Gazeteciler Derneği Genel Başkanı ve Yeni Marmara Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Efe başta olmakla beraber birçok dostu ve yakını haberi alınca Hatay’a akın etti. Tedavisi devam eden Orhan Altınöz’e Allah’tan acil şifalar diliyoruz. 









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bursa Arena Yayın Kurulu 6 yıl önce

Dualarımız Değerli insan Orhan Altınöz için.. Allah yardımcısı olsun. Kısa zamanda eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz.