Yüzüncüyıl Mahallesi’ne yeni park için imzalar atıldı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi iş birliğiyle imzalanan protokolle kent yeni bir park daha kazanıyor. Yüzüncüyıl Mahallesi’nde 2 bin 400 metrekare alanda yapılacak olan park ve dinlenme alanı kısa sürede hizmete girecek.

261 parkın bulunduğu Nilüfer’de park sayıları, imzalanan protokollerle her geçen gün artıyor.

Nilüfer’e kazandırılacak yeni bir park için daha ilk adım atıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Yüzüncüyıl Mahallesi’nde yapılması planlanan park ve dinlenme alanı için protokol imzaladı. Protokol töreni Başkan Bozbey’in Halk Evi’ndeki makamında gerçekleşti.

2 bin 400 metrekare alanda yapılacak olan park ve dinlenme alanının yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Kente yeni bir park kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Bozbey, Erdal Elbay ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay da Nilüfer’in yeşil alanına katkı sunmaktan ve halkın nefes almasına imkan sağlayacak protokole imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.