Uluslararası Farkındalık Festivali bu defa Bolu- Abant'ta

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünya Değişim Akademisi'nden aldığımız bilgilere göre; Uluslararası Farkındalık Festivali bu defa Bolu / Abant'ta düzenleniyor. Etkinlik proğramına 27 - 28 Nisan 2019 tarihlerinde Bolu / Abant Taksim Internatıonal Abant Palace Otel ev sahipliği yapıyor. Yine sıradışı bir organizasyona imza atan Akademi yöneticileri bakın neler söylüyorlar; 

Özlemle beklediğimiz taptaze bahar günleri geliyor!!! Doğa coşku içinde rengarenk canlanıyor. Güneş ışıkları coşku içinde dans ediyor. Peki siz de baharla gelen bu değişim coşkusunu yaşamak ister misiniz? Bu kez tüm varlığınızla, bedensel, zihinsel, enerjisel, duygusal tam bir yenilenme, tam bir değişime var mısınız?

Dünya Değişim Akademisi nisan ayında herkesi farkındalıkla değişmeye davet ediyor. Uluslararası Farkındalık Festivalini “Değişimin Coşkusunu Yaşa” temasıyla düzenliyor. Tepeden tırnağa coşkuyla dolacağınız organizasyonda hayallerinizi gerçekleştirecek enerji ve kararlılığı bulacaksınız. Doğanın kalbinde harika bir yenilenme, eşsiz bir değişim yolculuğu, kaçırmayın!!!

Festival Abant gölü kıyısında, oksijen dolu çam ormanlarının kokusunu içinize bolca çekebileceğiniz konforlu bir otelde gerçekleşecek. Dokuz farklı çalışmanın yapılacağı etkinlikte tatil, doğa, spor ve sağlıklı yemeklerle değişimin tadını çıkarabilirsiniz.

    FESTİVALDE NELER VAR?

    Enerji Merkezi Çalışmaları:

  • Özgüven, Yaratıcılık, İçsel Güç ve Saf Sevginin geliştirilmesine yönelik 4 özel çalışma! Sağlığa, bütünsel hayata ve evrenselliğe ulaşmak için. Fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak dengeye ulaşacak, farkındalığınızı yükselteceksiniz!

    Değişim Programları

  • Öfkeyi Dönüştürme Sanatı: Öfkeyi fark etme, kaynağını anlama ve sevecenliğe dönüştürme!
  • Korkuyu Aşma Sanatı: Felç edici korku duygusunu aşma ve yaşamı doyasıya yaşama sevinci!
  • Stres Yönetimi: Strese neden olan olaylara ve durumlara verilen tepkileri doğallıkla yönetme becerisi!
  • Depresyondan Özgürleşme Sanatı: Yaşama sevinci tükendiğinde karanlığa gömülmek yerine, yaşama daha fazla tutunma gücü!

    İnteraktif Söyleşi

  • Eğlence dolu dans gösterilerinin ardından festivalin zirvesi söyleşide bilgelik akışı içinde tüm sorulara cevaplar var     
  • Kişisel gelişime, değişime yönelik çok sayıda kitap..
  • Değişmek ve gelişmek isteyenlerin güvenilir adresi Dünya Değişim Akademisi, her ay Türkiye’nin eşsiz doğal mekanlarında düzenlediği Farkındalık Festivallerini artan ilgiyle uluslararası boyuta taşımış durumda. Yüksek enerji, pozitif bakış açısı, sağlıklı gıdalarla, bedeninize ve tüm varlığınıza göstereceğiniz özenle hayatta her şeyi farkındalıkla gerçekleştireceğinizi göreceğiniz harika bir etkinlik.  

**********

Program Detayı:

27 Nisan Cumartesi

11:00 Kök Enerji Merkezi Çalışması - Özgüvenin Geliştirilmesi

12:30 Kahvaltı

13:30 Anatomi Sunumu

14:00 Sağlıklı Yaşam Vakfı Semineri

14:30 Korkuyu Aşma Sanatı

15:30 Stres Yönetimi

17:00 Pelvis Enerji Merkezi Çalışması - Yaratıcılığın Geliştirilmesi

18:45 Akşam Yemeği

19:45 Dans Gösterileri

20:00 İnteraktif Söyleşi - Tüm Sorulara Cevaplar

28 Nisan Pazar

08:00 Karın Enerji Merkezi Çalışması – İçsel Gücün Geliştirilmesi

09:30 Kahvaltı

12:30 Öfkeyi Dönüştürme Sanatı

13:30 Depresyondan Özgürleşme Sanatı

15:00 Göğüs Enerji Merkezi Çalışması - Saf Sevginin Geliştirilmesi

Festivale aileniz, iş arkadaşlarınız, dostlarınız, sevdikleriniz ile ya da bireysel olarak rahatlıkla katılabilirsiniz. Etkinlik Abant Gölü kenarında ve 5 yıldızlı konforlu bir otelde gerçekleşiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.