Uludağ'daki heyecanlı 'Kayak Yarışları'na Erzurum damgası

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Uludağ Kayak Merkezinde 19 Şubat 2019– 20 Şubat 2019 tarihlerini kapsayan 2 gün için düzenlenen Kayak Yarışmalarında Erzurumlu Sporcular rakiplerine fark attılar.   

18 ilden 250 sporcunun katıldığı Alp Disiplini A1 Ligi U14-U16 2. Ayak, A2 Ligi U14-U16 1. ve 2. Ayak ile U12 Ligi 1. ve 2. Ayak Yarışmaları, 2 gün boyunca yarışmacılara ve seyircilere oldukça hareketli ve heyecanlı  anlar yaşattı.

İkinci günün sonunda yapılan açıklamaya göre Erzurum Kayak Kulubü rakibi olan ekiplere farklar attı ve öne çıktı.

A1 ligi U14 erkeklerde Emirhan Ayyıldız birinci ve Murat Dilik ikinciliği aldılar. U12 bayanlarda ise Durucu Yıkıcı birinciliği rakiplerine bırakmadı.  

A2 ligi U14 erkeklerde Emirhan Ayyıldız 3'üncü, Alp Disiplini Minikler Festivali Slalom'da Kudretcan Gölleroğlu 3'üncü, Naz Alaftargil de 4'üncü oldu. 

Yarış sonrasında kazanan sporcuların madalyalarını, Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Nuroğlu, Tarkan Soyak, Serkan Taş ve Genel Sekreteri Tevfik Odabaşı verdiler . 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.