Uludağ Otellerinde doluluk oranı % 90'a ulaştı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Yarıyıl tatili öncesinde kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'daki konaklama tesislerinde doluluk oranı yüzde 90'a yükseldi.

Kış turizmi denilince ilk akla gelen, Marmara Bölgesi'nin en yüksek noktası Uludağ, Bursa ve İstanbul gibi yakın merkezlerin yanı sıra ülkenin dört bir yanından ziyaretçi ağırlıyor.

Uludağ'daki 17 otel, 7 bin yatak kapasitesiyle hizmet verirken, tatilciler, 300 metre ile bin 980 metre arasında uzunluklara sahip 20 kayak pistinde kayak, snowboard yapabiliyor, kızakla kayabiliyor, farklı etkinliklere katılabiliyor.

Günübirlikçilerle birlikte her yıl yüzbinlerce kişiyi konuk eden Uludağ, yarıyıl tatilinde de en yoğun dönemlerinden birini yaşayacak.

Olay haber servisinin yaptığı tespitlere göre, Uludağ'da kişi başı günlük konaklama ücretleri 900 ile 1600 lira arasında değişen otellerin doluluk oranı yüzde 90'a ulaştı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.