Uludağ Kış Şenlikleri  20 - 21 Ocak'ta yapılacak !

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uludağ Kış Şenliği bu yıl 20-21 Ocak tarihlerinde yapılacak.

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’ın yılın 12 ayı kent ekonomisine katkı sağlayan bir merkez olması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bir gelenek haline gelen Uludağ Kış Şenliği’ni bu yıl 20-21 Ocak tarihlerinde gerçekleştirecek.

Katılımcılar;  halatla kayma, şişme ve plastik kızak, şişme oyun parkuru, Eskimo evi yapımı, dağ bisikleti yarışı, çeşitli takım oyunları, fotoğraf sergisi ve müzik performansı gibi birbirinden farklı aktivitelerden de ücretsiz faydalanabilecek. Şenliğe katılım sağlamak isteyenler  adresinden etkinliğe dair detaylı bilgi sahibi olabilecek.

Mandıra alanında yapılacak Uludağ Kış Şenliği için teleferik istasyonundan etkinlik alanına ücretsiz servis imkanı da sunulacak.

Şenlik bünyesinde gerçekleştirilecek aktiviteler sabah saat 10:00’da başlayıp, akşam saat 18:00’de sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.