Uludağ'da Kamp Başlıyor


BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kayak-Snowboard branşının eğitimleri iki farklı kamp seçeneği ile   Uludağ’da başlıyor.

23 - 24 Aralık tarihlerinde başlayacak olan 7-15  yaş arası kayak severlerin kayıt olabileceği Sezonluk kamp dönemi  9 hafta sonu sürecek ve sporcular 72 saat kayak-snowboard eğitimi alacak. Ayrıca sporcuların  Uludağ’daki konaklamaları, ulaşım, telesiyej, kayak-snowboard malzemeleri ve giysileri Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından karşılanacak. Kontenjan sayısı 20 kişiden oluşan  Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sezonluk Kayak-Snowboard Kampı 17 Mart’ta son bulacak.

Sezonluk Kayak-Snowboard kampına kayıt yaptıramayanlar için başka bir seçenek ise Sömestr Kampı. 7-15 yaş arası kayak severlerin katılabileceği bu kamp ise 3 farklı dönemden oluşuyor. 20-24 Ocak, 24-28 Ocak ve 28 Ocak- 1 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek bu kamp dönemlerinde ise sporcular 16 Saat kayak-snowboard eğitimi alırken, konaklama, ulaşım, telesiyej gibi imkanlardan yararlanabilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Kayak-Snowboard kampları hakkında detaylı bilgi almak isteyen aileler, Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi'ne gelebilecekleri gibi 0224 234 77 92 numaralı telefonu da arayabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.