Sezonun ilk turist gemisi Kuşadası’na geldi

Kuşadası Limanı’na sezonun ilk kruvaziyer gemisi geldi.

Yunanistan bayraklı kruvaziyer "Celestyal Nefeli", 300 yolcu ve 170 mürettebatıyla Ege Ports Yolcu Limanı’na yanaştı. Çoğunluğu Avrupa ülkelerinden oluşan turistler, otobüslerle Efes ve Meryem Ana’ya geçti. "Celestyal Nefeli" gemisinin bu sezon Kuşadası’na 77 sefer yapacağı belirtildi.

Kuşadası Ticaret Odası(KUTO) Başkanı Serdar Akdoğan, kruvaziyer turizminin Kuşadası için büyük önem taşıdığını, büyük gemilerin yaptığı iptallere rağmen sezonla ilgili hala daha bir umut taşıdıklarını kaydetti. Akdoğan, “Zor bir sezonda ilk gemi Kuşadası limanına yanaştı. Gemi iptalleri nedeniyle sezona çok kötü bir giriş oldu, kruvaziyer turizmi açısından iyi bir başlangıç değil. Umudumuzu kaybetmek istemiyoruz. Yoğun girişimler var, inşallah geçen yılki gibi olumlu gelişmeler olur. Sorunların çözümü için beklenti içerisindeyiz“ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.