Ramazan’ın huzuru Bursa’yı sardı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında düzenlediği ‘Şehr-i Ramazan’ programına Sedat Uçan konuk oldu ve Merinos Park’ta duygusal anlara imza attı.

Bursa’da Ramazan ayının keyfi ve huzuru, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şehr-i Ramazan’ programı ile daha da artıyor. Merinos Park’ta gerçekleştirilen etkinlikleri izleyen vatandaşlar, önce ‘İbişle Yarışmalar’ adlı çocuk gösterisini ilgiyle izledi. Eğlenceli anların yaşandığı programda, çocuklar oyunlarla eğlenirken, nefes kesen ilginç gösteriler de izleyicilerden yoğun ilgi gördü.

Yarışmanın ardından sahneye usta sanatçı Sedat Uçan çıktı. Programa tasavvuf konseriyle renk katan Uçan, en özel eserleri seslendirerek, Bursalılara huzur dolu saatler yaşattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.