"Malatya’nın En Güzel Kuzusu" seçildi.

BURSA ARENA / Haber Merkezi

En Güzel Kuzu Yarışması Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan hafta sonu 13. Doğu ve Güney Doğu Anadolu Tarım teknolojileri Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarını ziyaret ederek vatandaşlarla ve fuar katılımcıları ile sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretine, Malatya Valisi Aydın Baruş, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, oda ve birlik başkanları da katıldı.

Gürkan: Yarışmaya katılan üreticilerimizi tebrik ediyorum

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen ‘En Güzel Kuzu Yarışması’nda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, düzenlenen yarışmanın yetiştiricilerimiz için teşvik mahiyeti de taşıdığına inandığını söyledi. Başkan Gürkan ”Ülkemizin tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeterli olan bir ekonomik yapısının olması noktasında Tarım Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalar ve teşviklerin yanında yerel anlamda da Valiliğimiz ve Belediye olarak bizlerin yapmış olduğu çalışmalar bulunmaktadır. Malatya’da tarımın gelişmesi noktasında çiftçilerimizin ve üreticilerimizin teşvik edilmesi konusunda yerel yönetimler olarak elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. İnşallah bu çalışmalar ve yarışmalar hayvancılığın gelişmesine katkı sağlayacaktır. Yarışmaya katılan üreticilerimizi tebrik ediyorum.Tarım Fuarının Malatya’mıza ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyor, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.