"Kışa Elveda Bahara Merhaba" festivali renkli görüntüler oluşturdu

Bayburt Üniversitesi tarafından Kop Kayak Merkezinde düzenlenen "Kışa Elveda Bahara Merhaba" festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Festivale, Vali İsmail Ustaoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ile öğrenciler katıldı. Festival için Kop Dağı Merkezine akın eden öğrenciler, kızak, şambrel ve naylo nlarla kayarak eğlendi. Kemençe ve davul zurna eşliğinde kar üstünde halay çeken öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Coşkun, eğlenceli geçen festivale öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Geleneksel hale gelecek olan festivalin ilkini gerçekleştirdiklerini belirten Coşkun, "Festivali ’KOPFEST’ adı altında yaptık. İnşallah festivali bundan sonraki yıllarda geleneksel olarak devam ettireceğiz" dedi.

Öğrencilerin her geçen gün biraz daha teknolojiye bağımlı hale geldiklerini vurgulayan Rektör Coşkun, "Üniversite öğrencileri sanal ortamda çok fazla zaman geçiriyor. Onları sanal alemden kurtarıp, hayatın gerçekleriyle yüzleştirmek lazım. Festivalin bu anlamda etkisinin olacağını düşünüyorum. Öğrencilerimiz de bu etkinlikten gayet memnun kaldı" diye konuştu.

Festivale katılan ve daha önce karla ilgili aktivite yapmadıklarını ifade eden bir öğrenci de, "Kayak yapamam diye düşündüm ama çok eğlenceli geçti, çok keyif aldık. Böyle bir festival düzenledikleri için okulumuzun yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.