KANDİBA'nın Pasifik Rüyası

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) 2019 faaliyet yılı 3’üncü Olağan Toplantısı Akra Hotel’de gerçekleştirildi.

Toplantı Başkanlığı’nı ANSİAD üyesi ve Altay Ticaret A.Ş. sahibi ve ANSİAD Ticaret Sektörü Başkanı İlker Altay’ın yaptığı toplantıya, ANSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve ANSİAD üyesi iş insanları katıldı.

Toplantının konuğu olan ANSİAD üyesi, Andifli Yatırım & Troya Tohum & Güney Fide & Agrotalya Tarım Kurucu Ortağı Hasan Şirin ve eşi Zehra Şirin, ‘Kandiba’nın Pasifik Rüyası- Adalar, İnsanlar, Kültürler’ sunumu ile Kolombia’dan, Panama’ya, Santa Cruz’dan, Vanatu’ya kadar gerçekleştirdikleri yolculuklarını, deneyimledikleri kültürleri ve anıları paylaştılar.

Toplantı, ANSİAD Başkanı Sadi Kan ve Toplantı Başkanı İlker Altay’ın, Hasan ve Zehra Şirin’e günün anısına tablo takdimiyle sona erdi.

İşte, ‘Kandiba’nın Pasifik Rüyası'ndan bir kaç görüntü;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arif Tan 5 yıl önce

Harika bir toplantı ve görüntüler.