İstanbul'da kar etkili olmaya başladı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

İstanbul genelinde perşembe ve cuma günü etkisini göstermesi beklenen kar yağışı İstanbul'un Silivri ve Çatalca ilçelerinde başladı. İBB ekipleri ise yolların açık tutulması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İstanbul'un Silivri ve Çatalca ilçelerinde başlayan kar nedeniyle bazı yollar beyaza büründü. 

Ntv'nin haberine göre, Silivri ve Çatalca'nın yüksek mahallelerinde başlayan kar yağışının  gün içerisinde devam etmesi bekleniyor. 

Şehir genelinde kuzeyli rüzgarlar alçak tabanlı bulutların oluşmasına, beraberinde aralıklarla hafif yağış geçişlerinin yaşanmasına ve sıcaklıkların da gerçeğinden 3-4 derece daha soğuk hissedilmesine neden oluyor.

Çatalca ve Silivri'de sabah saatlerinden itibaren kar yağışı başladı. Yağışa anında müdahale eden İBB ekipleri, yolların açık tutulması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. HABERE GİT

İstanbul Valiliği ise bölgede beklenen kar yağışı ile ilgili olarak sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Duyuruda, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre, kentin 5 günlük hava durumuna yer verildi.

Paylaşımda ''İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre; bugün (20 Ocak) ve yarın (21 Ocak) etkili olacak yağışlı havanın yerini Perşembe (23 Ocak) günü karla karışık yağmura bırakması bekleniyor'' ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.