İnegöl AVM'de  “En Süper Baba Benim Babam” yarışması

İNEGÖL AVM’DE ÇİFTE BAYRAM

İnegöl AVM, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü gibi pek çok kıymetli günün bir araya geldiği Haziran ayının coşkusuna coşku katıyor. 

Ramazan ayının bereketine, bayramın neşesine ve Babalar Günü’ne ev sahipliği yapan Haziran ayı İnegöl AVM’de birbirinden özel etkinliklerle taçlanacak.

Bayramın ikinci gününde AVM’yi ziyaret edenler adeta çocukluklarına geri dönecek. Özel kostümlü animatörlerin yapacağı gösterilerle eğlenceli anlar yaşayacak çocuklar ve kendini çocuk hissedenler yüz boyama ve minik sürprizlerle karşılaşacak.

Babalar Günü’nde ise babalar ve çocukları eğlenceli bir yarışma ile keyifli dakikalar geçirecek. “En Süper Baba Benim Babam” yarışmasında birbirlerinin verdiği cevapları tahmin etmeye çalışan baba ve çocuklar sürpriz hediyeler de kazanacak.

Ayrıca “Yaz Müzikle Gelsin” temasıyla düzenlenen canlı müzik dinletisiyle ziyaretçiler yaz akşamlarına keyif katacak.

Sevimli dostlar için konser

Temmuz başında ise İnegöl AVM anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. İnegöl AVM ve Kent Konseyi işbirliğinde gerçekleştirilecek Lise Öğrenci Grubu Konseri ile hem hayvan haklarına dikkat çekilecek hem de sevimli dostlar için mama bağışı yapılacak.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties’in (FİBA CP), yurt içindeki son yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye , Fiba Commercial Properties hakkında detaylara ise adresinden ulaşılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.