Dünya Değişim Akademisi'nin 26. Merkezi Çankaya'da Açıldı !.

BURSA ARENA / Haber Merkezi 

Dünya Değişim Akademisi 26. merkezini Ankara-Çankaya’da açtı. Dünyanın en kadim ve doğal tekniklerinin sunulacağı, “şimdi değişim zamanı” sloganı ile açılan mekanda çağdaş ve tam donanımlı Değişim Uzmanları ile buluşacaksınız.

Kısa zamanda yurt içi ve yurt dışında pek çok merkezi açılan Dünya Değişim Akademisi’nin alışılagelen huzur, güven, bilgelik dolu desteği, Ankara – Çankaya’da da meraklılarını bekliyor. Değişim bir maceradır diyen Değişim Uzmanları herkesi kendini keşfe ve değişime doğru zevkli bir yolculuğa davet ediyor. Bir de mesajları var: “Zihni tüm batıl inançlardan özgürleştirmek gerekir. Özgür zihin değişime açık olan zihindir. Çünkü değişim bir özgürleşmedir – eskilerden özgürleşip yenilere adım atmaktır.” Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Ankara – Çankaya’da da aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Dünya Değişim Akademisi – Ankara - Çankaya

info@dunyadegisimakademisi.com

http://www.dunyadegisimakademisi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.