Dünya Değişim Akademisi 76. Merkezini Paris'te Açtı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünya Değişim Akademisi 76. merkezini Paris’te açtı. Şimdi değişim zamanı sloganı ile Türkiye’den dünyaya açılan kurumun, uzmanlığını Türkye’de almış olan tam donanımlı Değişim Uzmanları, şimdi de Paris’te dünyanın en kadim ve güçlü değişim tekniklerini sunacak!

Dünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinden yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu atmosferi, Paris’te de bulacaksınız! Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalır diyen içtenlik ve motivasyon dolu Değişim Uzmanları anlamlı bir mesajla herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor: Değişime direnç gerilime neden olur. Birey kendi özdoğasını reddeder ve bu reddediş korkuları doğurur. Ayrıca, reddedilen doğal olduğu için hiçbir zaman kaybolamaz ve hep iç dünyada bulunur. Oysa doğal olan ebedidir; ebedi ve kalıcı olan her zaman geçici olanı alt eder. Doğal olan er ya da geç yapay olanı devirir ve değişim devrimi gerçekleşir.. Ünlü Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Paris’te de aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Dünya Değişim Akademisi – Paris

info@dunyadegisimakademisi.com

http://www.dunyadegisimakademisi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.