Dünya Değişim Akademisi 54. Merkezini Çanakkale'de Açtı !

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünya Değişim Akademisi’nin 54. merkezi Çanakkale’de açıldı. “Şimdi değişim zamanı” diyerek kısa zamanda tüm Türkiye ve dünyada pekçok merkezi açılan kurumda, dünyanın en kadim ve güçlü değişim teknikleri sunuluyor. Tam donanımlı, bilgili ve içten Değişim Uzmanları şimdi de Çanakkale’de sizleri bekliyor!

Dünya Değişim Akademisi’nde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon, derin gevşeme gibi çalışmalar sunuluyor. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı Sanatı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi gelişim ve değişim arayışlarınıza uygun daha pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var. Değişim Uzmanları ile irtibat kurmanız yeterli.

Kurumun alışılagelen güven, huzur, bilgelik dolu atmosferini, Değişim Uzmanları Çanakkale’de de özenle yansıtıyor. Gelişmek ve yenilenmek isteyen herkesi kendilerini ve değişimi keşfe davet ediyorlar; anlamlı da bir mesajları var: Kişinin başına gelen her şey zihnin içeriğiyle ilgilidir. Eğer zihnin içeriği değişmezse kişilik değişmez, kişilik değişmezse eylemler değişmez ve eylemler değişmezse sorunlar çözülmez. Tüm sorunların çözülmesi için zihnin içeriği değişmelidir...  Akif manaf ==) "Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir?.." kitabından.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Bursa’da da aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Dünya Değişim Akademisi – Çanakkale

İletişim: 0532 627 7837

info@dunyadegisimakademisi.com

http://www.dunyadegisimakademisi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.