Dünya Değişim Akademisi 50. merkezini İstanbul Fındıkzade’de açtı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bilinen en kadim ve güçlü değişim tekniklerini uygulayan Dünya Değişim Akademisi, İstanbul’un tarihi yerleşim bölgeleri içinde yer alan Fındıkzade’de de hizmet vermeye başladı.

Kısa zamanda yurt içi ve yurt dışında pek çok merkezi açılan kurumun güven, huzur ve bilgelik dolu ortamıyla Fındıkzade’de de buluşacaksınız. İçten ve itinalı yaklaşımları ile Değişim Uzmanları İstanbul’un tarihi yarımadasında yaşayan herkesi yeni açılan mekana, kendini keşfe ve değişime davet ediyor. Anlamlı bir mesajları var: Zihni tüm batıl inançlardan özgürleştirmek gerekir. Özgür zihin değişime açık olan zihindir. Çünkü değişim bir özgürleşmedir – eskilerden özgürleşip yenilere adım atmaktır.” Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Fındıkzade’de de aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Dünya Değişim Akademisi – Fındıkzade

İletişim: 0530 781 27 88

info@dunyadegisimakademisi.com

http://www.dunyadegisimakademisi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.