Dünya Değişim Akademisi 44. Merkezini Çorlu'da Açtı..

 BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünya Değişim Akademisi 44. merkezini Çorlu’da açtı. Dünyanın en kadim ve güçlü değişim teknikleri artık Çorlu’da da tam donanımlı, motivasyon dolu ve içten Değişim Uzmanları eşliğinde sunulacak!

Dünya Değişim Akademisi’nin alışılagelen güven ve huzur dolu atmosferi Çorlu’daki merkezde de itinayla hazırlanmış. Değişim Uzmanları hem herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor hem de anlamlı bir mesaj gönderiyorlar: Değişim aslında bir yaratıcılık patlamasıdır. Çünkü toplum sabit fikirlere, taşlaşmış kalıplara ve kristalleşmiş tutumlara sahiptir. Onları aşmak için yaratıcı olmak şarttır...Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olan Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Çorlu’da da aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Dünya Değişim Akademisi – Çorlu

İletişim: 0533 472 86 00

info@dunyadegisimakademisi.com

http://www.dunyadegisimakademisi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.