Dünya Değişim Akademisi 42. merkezini İstanbul Çamlık’ta açtı !..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünya Değişim Akademisi 42. merkezini pazar günü İstanbul Çamlık’ta açtı. “Şimdi değişim zamanı” sloganı ile kısa zamanda yayılan kurumun Çamlık’taki mekanında da tam donanımlı, bilgili ve içten Değişim Uzmanlarıyla buluşacaksınız!

Dünyanın en kadim ve güçlü değişim tekniklerini sunan, farkındalığınızı artıran, değişim hayallerinizin gerçekleşmesini sağlayan, size vizyon kazandıran Dünya Değişim Akademisi, hayatınıza güçlü adımlarla devam etmenizi hedefliyor. Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalır diyen Değişim Uzmanları ise herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyor ve anlamlı bir mesaj veriyor: “Eğer altın bir gelecek istiyorsanız altın bir değişim gerçekleştirmelisiniz. O zaman gelecek kesinlikle sizin olacak çünkü yalnızca değişim sayesinde altın bir gelecek ortaya çıkabilir...” Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından.

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile İstanbul Çamlık’ta da aydın ve deneyimli bir ortam hazırlamış. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

info@dunyadegisimakademisi.com

http://www.dunyadegisimakademisi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.