Dünya Değişim Akademisi 115. Merkezini Zürih'te açtı

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünya Değişim Akademisi 115. merkezini İsviçre, Zürih’te açtı. “Şimdi değişim zamanı!” sloganı ile kısa zamanda yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan Akademi’nin tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Zürih’te de hizmet verecek.

Değişim bir maceradır diyen Değişim Uzmanları, esinlendikleri  liderleri Akif Manaf'ın Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir?” kitabından bir mesajla herkesi kendini keşfe ve değişime davet ediyorlar:..Gerçek değişim saflaşmayı ve aydınlanmayı içerir. Geleceğin çatışmaya değil, değişime ihtiyacı var. Olağanüstü bir gelecek için olağanüstü bir değişime gereksinim var.”

Yeni açılan mekanda temel olarak Nefes, Biyoenerji, Vücut Çalıştırma, Konsantrasyon, Derin Gevşeme çalışmalarının sunulacağı, Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İletişim Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili Değişim Sanatı programından faydalanma imkanlarının bulunduğu da ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.