Dünya Değişim Akademisi 105. Merkezini Melbourne'da açtı..

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Dünyanın her ülkesinde temsilcileri olan Dünya Değişim Akademisi 105. merkezini Avustralya’nın Melbourne şehrinde açtı. “Şimdi değişim zamanı!” diyerek kısa zamanda yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan kurumun tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Melbourne’de de hizmet veriyor.

Değişim bir maceradır, tadı damağınızda kalacak bir macera diyen Uzmanlar, Melbourne’de de hem herkesi değişime davet ediyor, hem de Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir? kitabından önemli bir mesaj veriyorlar: Değişim için yapman gereken şey, yıllarca zihin aynasında birikmiş ve değişimi engellemiş olan cehalet tozunu silip ortadan kaldırmaktır...

Dünya Değişim Akademisi’nin bütün merkezlerinden yansıyan huzur, güven, bilgelik dolu atmosferi, Melbourne – Avustralya’da da bulacaksınız!

Mekanda temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacak. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İlişki Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi olacak Dünya Değişim Akademisi, sizi motive eden Uzmanları, zengin pratik ve teorik sunumları ile Melbourne Avustralya’da da değişime kucak açıyor. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atabilirsiniz.

Dünya Değişim Akademisi – Melbourne-Avustralya

info@dunyadegisimakademisi.com

http://www.dunyadegisimakademisi.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.