Büyükşehir ailesi Kocayayla´da buluştu

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen personel pikniği, 20 bini aşkın kişinin katılımıyla Kocayayla’da şenlik havasında yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın Türkiye ve dünyaya örnek çalışmalar gerçekleştirmeye devam ettiğini belirterek, bunda en büyük payın çalışanlara ait olduğunu söyledi.

Personele moral vermek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknik, bu yıl da binlerce Büyükşehir ve bağlı şirket ailesini bir araya getirdi. Keles’e bağlı Kocayayla’da gerçekleştirilen pikniğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, Büyükşehir bürokratları ve davetliler de katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, personele yönelik gerçekleştirdiği konuşmada, Kocayayla’nın önemine değindi. Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş temellerini burada atıldığını, Orhan Gazi’nin düğününün Kocayayla’da yapıldığını dile getiren Başkan Altepe, Osmanlı’yı yaşayan bir iklimde şenlik havasında geçen piknikten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Başkan Altepe, konuşmasında, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarına da değindi. Güçlü Türkiye uğruna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yatırımlara devam ettiklerini belirten Başkan Altepe, Bursa’nın hayata geçirdiği projelerle Türkiye ve dünyaya örnek olduğunu dile getirdi. Bütünşehir Yasası devreye alınır alınmaz Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Bursa Tarım AŞ’yi hizmete aldıklarını hatırlatan Başkan Altepe, “Yetkilerin Büyükşehir’de toplanmasıyla birlikte tam bir yatırım seferberliği başlattık. Her yerde Bursa dile getirilir oldu. Tarımda da üretimde de tarihi ve kültürel mirasta da Bursa var. Sahillerde, Uludağ’da, her bir bölgede faaliyet var. Tüm yaylalar, alanlar düzenleniyor. Her köşede göletler, sulama tesisleri yapılıyor. Hepsi Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin katkısıyla oluyor. Onu yapan işte bu kadrolar. Sizlerle gurur duyuyoruz. Daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Başkan Altepe; piknik yapan personelle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, yaşlıların elini öptü, çocuklarla yakından ilgilendi. Öte yandan pikniğe, huzurevi sakinleri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.