Bursalı Doğaseverlerden Uludağ'da ‘Zafer’ zirvesi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Dağcılık Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte Bursalı doğaseverler 30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüşünde bir araya geldi.

Bursalı doğaseverler 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı farklı bir etkinlikle kutladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtma Şube Müdürlüğü ile Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği tarafından Uludağ’a zirve yürüyüşü düzenlendi. Oteller Bölgesi’nden başlayan yürüyüşe, Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği, Büyükşehir Belediyesi, Jandarma Arama Kurtarma, Koza Dağcılık Kulübü, Sınır Tanımayan Dağcılık Kulübü, Nokta Dağcılık Kulübü, YeşilBursa Dağcılık Kulübü, Mustafa Kemalpaşa Dağcılık Kulübü, Çelebi Mehmet Dağcılık Kulübü, Bursa Üniversite Dağcılık Kulübü, Bakut Arama kurtarma Dağcılık kulübü, Manisa Spil Dağcılık kulübü ile Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor kulübü Dağcılık Birimi’nden toplam 75 lisanslı dağcı katıldı. Zirve yapan dağcılar, oldukça zorlu parkurun ardından zirvede Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehit ve gaziler için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nı okudu.

Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Nazif Makas, böylesi önemli bir günde tırmanışa katılan tüm dağcılara teşekkür ederken, yürüyüş Oteller Bölgesi’ne dönüş ile tamamlanmış oldu.

Anahtar Kelimeler:
Zafer BayramıUludağZirve
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.