Bursa Uludağ Kış Şenliği 3-4 Şubat'a ertelendi

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 20-21 Ocak tarihlerinde yapılması planlanan Uludağ Kış Şenliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle 3-4 Şubat 2018 tarihlerine ertelendi. Etkinlik bileti alan katılımcıların biletleri 3-4 Şubat 2018 tarihinde de geçerli olurken, bilet iptali yaptırmak isteyenlerin ise Merinos AKKM Batı Kapısı girişindeki Bursa Kültür A.Ş’ye başvurmaları gerekiyor.

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’ın yılın 12 ayı kent ekonomisine katkı sağlayan bir merkez olması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin, bir gelenek haline getirdiği Uludağ Kış Şenliği, 3-4 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Daha önce 20-21 Ocak tarihlerinde yapılacağı duyurulan şenlik, özellikle Çarşamba gününden sonra etkisini göstermeye başlayacak şiddetli rüzgar nedeniyle 3-4 Şubat’a ertelendi. Katılımcılar; halatla kayma, şişme ve plastik kızak, şişme oyun parkuru, Eskimo evi yapımı, dağ bisikleti yarışı, çeşitli takım oyunları, fotoğraf sergisi ve müzik performansı gibi birbirinden farklı aktivitelerden de ücretsiz faydalanabilecek. Şenliğe katılım sağlamak isteyenler adresinden etkinliğe dair detaylı bilgi sahibi olabilecek.

Uludağ Kayak Merkezi Teleferik İstasyonu'nda yapılacak Uludağ Kış Şenliği bünyesinde gerçekleştirilecek aktiviteler sabah saat 10:00’da başlayıp, akşam saat 18:00’de sona erecek.

Bu arada etkinlik bileti alan katılımcıların biletleri, 3-4 Şubat 2018 tarihinde geçerli olacak. Bilet iptali yaptırmak isteyenlerin ise, Merinos AKKM Batı Kapısı girişindeki Bursa Kültür A.Ş’ye başvurmaları gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.