Bursa Günlüğü ile tarihe yolculuk

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kültür yayını ‘Bursa Günlüğü’, 6’ncı sayısı ile okurlarla buluştu.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hazırlanan Bursa Günlüğü, tüm sayılarında olduğu gibi bu sayısında da birbirinden farklı konularıyla okurlarını adeta bir tarih yolculuğuna çıkarıyor. Bu sayıda; Hisar semtinin tarihî yapısı, Bursa’nın mahalle kapıları, Süleyman Çelebi Türbesi’nin yeniden inşası, Bursa’nın manevî ulularından Geyikli Baba, Bursa’nın önemli ve tarihî mekânları, Bursa ile ilgili kitapların tanıtımı gibi tam 17 yazı, şiir ve röportaj yer alıyor.

Prof. Dr. Mustafa Kara’dan Dr. Necmettin Turinay’a, Prof. Dr. Osman Çetin’den Mustafa Özçelik’e varıncaya kadar birbirinden kıymetli isimlerin yazılarıyla, Bursa Günlüğü 6’nıcı sayısıyla da okurlarına dopdolu bir içerik sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.