Bitki kuşlar Mogan’da
ANFA Genel Müdürlüğü peyzaj mimarlarının tasarladığı ‘bitkilerden oluşan kuşlar’, görenleri kendine hayran bırakıyor. Kuşlar Mogan Park’ta sergileniyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANFA Genel Müdürlüğü’nün Mogan Park’ta bitkilerden yaptığı kuşlar, görenleri kendine hayran bırakıyor. ANFA Genel Müdürlüğü yetkilileri, uzman ve deneyimli ekipleriyle ‘bitki kuşlar’ çalışmasını kısa sürede tamamladıklarını ifade ettiler. Yetkililer, demir profil yardımıyla üç adet kuş yapıldığını belirterek, bu kuşlar için begonya ile sedum çiçeği kullanıldığını kaydettiler. Mogan Park’ın girişine çok yakın Ördek adası adı verilen bölgede dekoratif ahşap ve kayrak taşı katkılarıyla kurulan ‘bitki kuşlar’ çalışmasının büyük ilgi gördüğünü anlatan ANFA yetkilileri, yeni ve farklı uygulamalar üzerinde de çalışmalar yaptıklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.