Araplar için inşa edilen "şatolar" elde kalınca Müteahhit konkordato ilan etti

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Türkiye'de yıllardır büyük bir patlama yaşayan inşaat sektörü bir süredir durgunluk içinde. Türk Lirası'nın değer kaybetmesi ve enflasyon oranlarındaki artış nedeniyle insanlar konut almakta zorlanıyor. Bu sıkıntı Düzce’de de yaşanırken Bolu’dan bu konuyla ilgili enteresan bir detay geldi.

İnşaat sektöründe sorunu en iyi yansıtan örneklerden biri de Bolu'da zengin Araplar için inşaa edilen Disneyland'daki şatoları andıran konutlar oldu. Mudurnu yakınlarında yapılan bu konutlar ülkede fazla inşaat yapıldığını ortaya koydu.

Şatoları andıran binaları yapan firma ise konutların elde kalması ve ekonomik sıkıntı yaşaması nedeniyle konkordato ilan etti. Zengin Araplar için yapılan konutlara Arapların ilgi göstermemesi de konutların ne olacağı sorusunu gündeme getirdi. Bu binaların niçin Mudurnu yakınlarına yapıldığı da merak edilen konular arasında yer alıyor. / Düzcenin Sesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.