12 ülkeden yaklaşık 1000 maratoncu, Uludağ Ultra Maratonu’nda buluştu.

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 1000 sporcunun katıldığı Uludağ Ultra Maraton’un startı, Başkan Alinur Aktaş tarafından verildi. Uluslararası çaptaki organizasyonun Bursa’nın tanıtımına olumlu katkılar sağlayacağını belirten Aktaş, “Yarışmacılar, şehrimizin turizm değeri taşıyan önemli noktalarını geçerek, hem zorlu hem de keyifli bir mücadele ortaya koyacaklar. Katılan herkese başarılar diliyorum” dedi.

Uludağ Kurbağakaya’da düzenlenen platformdan başlayan organizasyon 5 farklı kategoride, 4 farklı etapta ve 3 gün olarak planlandı. International Trail Running Association (ITRA) tarafından da onaylanan parkurları tamamlayanlar, her bir parkur için belirlenmiş uluslararası puanların yanı sıra birçok sponsorluk ödülünün de sahibi olacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.