1. Bursa Turizm Fuarı gerçekleşiyor

BURSA ARENA / Haber Merkezi

Bursa Büyükşehir Belediyesi destekleriyle Merinos AKKM ve Network Fuarcılık işbirliğinde Bursa’nın turizm potansiyelinin artırılması, ulusal ve uluslararası arenada daha fazla tanınan ve tercih edilen bir destinasyon haline gelebilmesi, işbirliklerinin artması ve yeni pazarların oluşturulabilmesi hedefiyle, 18-21 Ekim 2018 tarihlerinde, 1. Bursa Turizm Fuarı gerçekleştirilecek.

Fuarla eş zamanlı olarak Bursa Valiliğinin himayesinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Bursa Turizm Tanıtma Birliği, Bursa Turizm Platformu, TÜRSAB, GÜMTOB, BURO, BUSAT, BTÇH ve BURASDER derneklerinin ve turizm ile ilgili kamu kurumları destekleriyle 3. Turizm Zirvesi yapılacak.

Fuar ve zirve açılış töreni 18 Ekim Perşembe günü saat 11.00’da Bursa protokolünün katılımı ile Merinos AKKM de gerçekleştirilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.