Türkiye de en Türk halkına yapılan en büyük oyun yerli diziler ve bunların senaryolarını yazan senaristlerdir.. Her akşam evlerde bu diziler izleniyor. Peki bunlarda neler anlatılıyor? Sorunumuz budur. Bu dizilerde Aile Hayatı ve Ahlaki değerler yerle bir ediliyor. Şeytana Tapanların Tarikatı İlluminati Amerikan Sinemasına ve Müzik Dünyasına hakimdir. Bizde de şeytan tarikatı ile işbirliği yapan şarkıcılar var. Kliplerin de Piramit, Her şeyi gören göz, Üçgen gibi sembolleri kullanarak mesaj veriyorlar. Bunlardan bir tanesi kendisini bozdu ve resmen klibinde yok Allah Yok diyor. Bu küçük örnektir. Merak edenler You Tube girip ABD’li şarkıcıların Kliplerini izlesinler. Başta Katy Peryy olmak üzere bir çok ünlü İlluminati üyesidir.

İlluminati 1776 da Almanya da Adam Weispaut tarafından kurulduktan sonra Tehlikeli olduğunu görünce yasakladılar. 1786 da kurucusu rahip Fransa ya kaçtı. Fransa İhtilaline katıldı. Oradaki Mason örgütlerine sızarak felsefesini yerleştirdi. Nesta Webster ın kitaplarında bilgiler var. İLLUMİNATİNİN HEDEFİ İSLAM Kitabımda da ayrıntılı olarak yazdığım konular hem İslam Dünyası’nı hem de dünya insanlığını ilgilendiriyor. (Bilge Karınca Yayınevi- Tüm kitapçılarda satışta)

Diziler aracılığıyla toplumu yıkacak mesajlar veriliyor. Bu noktada dini inançları da zayıflatmaya çalışıyorlar. O yüzden RTÜK ün bu konuda dizilere bu gözle bakmasını tavsiye ederim.

İlluminati Şeytanın Krallığı için çalışıyor. İLLUMİNATİNİN HEDEFİ İSLAM Kitabında ne yazık ki Mekke üzerine oynanan oyunları yazdık. Kabe Suudların umurunda değil. Onlar Hac ve Umreden kazandıkları paraya bakıyorlar. 27 Milyon cahil Arap’ı kontrol ediyorlar. Sonuçta İslam Dünyası ne yazık ki şeytan tarikatı tarafından saldırı altında. Türkiye’yi ise ekonomik kriz ve dizilerle her türlü şekilde vurmaya çalışıyorlar. Amaç Şeytanın Krallığını kurmak. Yazdıklarım birilerine hikaye gibi gelebilir ama onlar durmuyor ve işlerine devam ediyorlar.

DİZİLER ZEKAMIZ’LA ALAY EDİYOR.

Televizyonlarda her gece ekran başına ailecek geçiliyor. Ben bu kanalların kuruluşunda bulunan gazeteciyim Senelerce haber yaptım. O yüzden yorum yapacak bilgimiz var. Bütün diziler bizim zekamızla alay ediyor. Dizilerdeki ilişkilere bakıyorsunuz her şey var. Kocalar kadınlarını, kadınlarda kocalarını aldatıyorlar ki bu artık kanıksanmış durumda. Diğer ilişkilerde her şey var. İhanet-kötülük-insanları küçük görme hakaret ezme, mesela bir kadın kızlarını zengin heriflerle evlensin diye yapmadığı kalmadı. RTÜK her gece bu dizileri izlese Türk Aile ve Örf'üne aykırı maddeden para cezalarını yazar.

Bu dizilerde bizi enayi ve salak yerine koyuyorlar. Dizilerin yüzde 90'ında zengin aileler var. Genç yakışıklı çocuklar güzel kızlar ama bu zengin çocuklar ne iş yaparlar bilinmiyor. Süslü ofisler var. Çalışma masalarının üzeri bomboş duruyor. Ailelerin Hepsi mutsuz. Buradaki Mesaj zengin olmayın olursanız mutsuz olursunuz gibi. Bu arada mantık hatalarının patladığı dizi pazar geceleri ekrana gelen Çocuklar Duymasın.

Sakız gibi bir boşanma tutturdu. Meltem ile Haluk arasında. Şimdi ona sesleniyorum Birol Güven bizi bu kadar salak yerine koyma be birader. Haluk evden gider tutku diye bir kız musallat olur. Kız yalan makinesi ama biride karşısındakine sormaz işi öğrenmez. Kız bu arada şirketi ele geçirir. Ne görev yaptığı belli değildir. Genel Müdür gibi emreder. Yolsuzluk var diye nasıl bulduysa şirket hesaplarını anlamadık. Kızı işten uzaklaştırır.

Haluk ortada yok. Patronu Fikirtepe de arazi satın alacak. Şirkette kimse yok oğlu olduğunu iddia eden dolandırıcı Fıs Fıs İsmail'e 5 milyon dolarlık arsayı 2 milyon dolara satacak. Paranın da yarısını peşin alacak. Güzel iş de ulan bu ülkede görmediği bilmediği inşaat durumunu sormadığı bir arazi için ilk etapta 1 milyon dolar ödeyecek Müteahit varsa birde bana anlatın. İş tam rezalet. Birde şirketin ortakları var. İsmail ödeme yapıyor. Haluk yok ona da soramıyor. Bu diziyi yazarken Birol Güven bir Mütehait’ e açıp sorsan da bizi yemesen...

Diziler ile algı operasyonu yapılıyor. Böylece milyonlarca insan ilgilenecek bir konu buluyor. Çünkü milyonlarca ailenin akşamları tek eğlencesi Televizyondur da ondan….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe M. 6 yıl önce

Tebrik ederim. Bu tespitleri ben de zaman zaman izliyorum. Büyük tehlike..

Avatar
A Karagöz 6 yıl önce

Millet yutmuyor da, çocukları kandırıyolar. Sağolun sayın yazar bey.