Bu ülkede dini kurtarmak için Diyanetin para toplamasını yasaklayacaksınız.

Cuma namazında Hoca olacak adam hutbeden sonra övündü. Efendim Diyanet Dünyanın çok yerinde cami yaptırıyormuş. O yüzden para verin dedi. Moskova'da New York'ta inşaatı süren camiler için bu fakir halktan milyonlar toplayan Diyanete sorularım var;

1- Senin üzerine vazife mi dünyanın her yerinde cami yaptırmak ?.. Bu fakir halk mecbur mu?

2- Delikanlı isen Diyanet İşleri Başkanı şu soruları sorsana: Suudlar neden bu camilere para vermiyor. Amerika'dan 110 Milyar Dolarlık silah alan Kral Selman'dan para iste bakayım. Sıkar değil mi..
Suudların ABD bankalarında 750 Milyar Dolar nakit parası var. 2 Trilyon Dolar da gayrimenkulleri ve hisseleri var. Ama camileri biz yaptıracağız.. 

3- Giden başkan bir de utanmadan "helallik" istedi. Neden mi ? 23 Trilyon pardon Milyon lira kayboldu Onun başkanlığında.. Sayıştay'a bile cevap vermedin. 1 Kuruş hakkım varsa ki vergilerden vardır. Haram Zıkkım olsun.. Öbür dünyada da kul hakkımı isteyeceğim.

4- Camilere yardım et. Toplanan paraları bırakın, herif makbuzu yazmıyor bile.

5- Ensar dediğinde, Suriyelilerden her cami imamı ve müezzini evine bir aile alsa, 170 bin Suriyeli aile yaşar. Ama Millete ensar diyorlar. Birader bunlar o ensarın kılı olmaz kılı...

6- Diyanet "sevap" ayağına para toplarken, tarikat şeyhlerinden farkı var mı yok.
 

Son olarak: BAŞKAN BUHARİ DENEN DÖNME HOCA 300 BİN HADİSİ HZ. PEYGAMBERİN VEFATINDAN 230-240 YIL SONRA TOPLAR.. SONRA DA 5200 TANEYE İNDİRİR.. KİTABINI YAZAR.. DİYANET, YENİ BASKI YAPAR, 5750 HADİS BASAR.. BU 550 TANE HADİS NERDEN ÇIKTI ?...

Peygamberimiz, Ümmetim tüm dünya üzerindeki her toprak parçasında namazı kılabilir derken, Muaviye kafiri ve ailesinden gelen Emevi Kralları cami tüccarlığı yaptılar. Amaç, Hıristiyanlık ve Yahudilikteki Kilise ile Sinagog olmadan ibadet yapılamaz kafasını soktular. 90 Yıl boyunca İslam kisvesinde putperestliğini yaşayan Emevi Krallarının bozduğu din,  Diyanetin yanlış uygulamaları ile ne yazık ki bugün de sürüyor.

Suudlar Yemen'de zavallı insanları öldürürken, işi azıttılar, iş artık konsoloslukta adam öldürmeye döndü. İyice azdılar. Bunları din kardeşi zannedenlerde akıl falan yok….

NOT: Diyanetin bütçesi savunma sanayiinden sonraki en büyük bütçedir... sonuç;  bu millet zengin mi?..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.