Türkiye içinde kurumlar dahil pek çok yeri bir ahtapot gibi saran Gladyo denen karanlık örgüt ve ABD’nin en önemli düşünce kuruluşların başında gelen CFR, Türkiye’de çok yakın dönemde 2019 yılı içinde büyük bir hamle planlamaktadır. Türkiye’deki iç dengeleri kökünden kazımak ve önemli tasfiyeleri yapmak için düğmeye basmış durumdalar. Bu konuyu daha öncede pek çok defa yazdık. Özellikle son aldığımız duyumlar ise gayet önem teşkil etmektedir.

ABD’nin 1921 yılında kurulan önemli bir düşünce kuruluşu olan CFR’nin (ABD Dış İlişkiler Konseyi) 2 üst düzey yöneticisi Taksim taraflarında bir otelde Türkiye’den bazı önemli isimler ile görüşme içindeler. Görüşme yapılan kişiler içinde Gazeteciden tutunda, Siyasetçiye, Spor adamına kadar çok önemli isimler var. Son 2 ay içinde bazı önemli Milletvekilleri ile de sürekli görüşüyorlar.

CFR bilindiği üzere ABD’nin küresel çapta hak ve çıkarlarını gözeten, bu doğrultuda dünyaya ekonomi-politik, yön ve nizam vermeye yönelik faaliyet gösteren bir örgüt. Bu örgütün Türkiye’de 2019 yılı içinde iç siyasette yapmaya çalıştığı yeni dizayn hareketini de iyi analiz etmek gerekmektedir.

Türkiye’de özellikle Küreselci kanadın bazı adamları tarafından yapılan bu görüşmeler içinde, normalde bir araya gelmez gelemez denilen isimlerin de bir araya geldiği bana gelen bazı bilgilerdir. Bu konuda ki duyumlarımın bazıları da yakın zamanda milletimizin de göreceği hususlar olabilir. Çünkü yapılan bu görüşmeler eminim ki takip altındadır. Özellikle medya içinde de bazı kişilerin bu yemeklerde bir araya geldiği önemli iddialardandır.

Devletin sinir uçları Fetö’den sonra yeniden yapılanırken, bu yapılanmayı durdurmak ve milli, devletçi kişilerin makamlara gelmemesi için her şeyi yapmayı planlıyorlar. Psikolojik savaşın yaşandığı bir dönem içindeyiz. Zaman zaman bu kişilerin yaptığı uygulamalar ve görüşmeler sonucunda bazı sokak olayları ve önemli suikastlar da uygulanma aşamasında olabiliyor. Çok dikkatli olmak lazımdır… Özellikle espiyonaj faaliyetlerde dikkatli olunmalı.

Devlet içinde de bu konuda bilerek zafiyet gösterenler var... Her ne olursa olsun özellikle tam da bu zamanda Devlet, Devlet olma refleksini göstermelidir. Sokak çatışmalarında rol oynayacak bütün unsurlar üzerine operasyonlar yapılmalıdır. Bağlantılı kişiler takibe alınmalıdır. Hamle yapacaklara içeriden de destek sözü verilmiş ki bu kadar çok inanmışlar. Asıl önemli olan bu içerideki gerçek kriptolardır…

Ve son söz: "Önümüzdeki yakın dönemde 'tanzim, tasnif, tasfiye' üçlüsünü çokça göreceğiz..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.