Kamu Sen Bölge Temsilciliği görevinden istifa ettiği günlerdi..

"Peki göreve geri dönmeyeceksen ne iş yapacaksın ?.." diye sorduğumda, "Rızk-ul Allah be Ağbim, aç kalacak değiliz ya, elbet birşeyler yaparız.."  diye dikmişti başını.. Hiç tereddüt etmemiştim. Çünkü O, Selçuk Türkoğlu idi.. Bilirim ki ayağa kalktı mı, bir de hedefe kilitlendi mi, yürür mutlaka.. Öyle bıçkın bir delikanlı.. Yeter ki kaderin cilvelerine denk gelmesin..

Derken "elbet birşeyler yaparız" diye seslendiği günler geldi sanıyorum. Ve ben de sizlerle paylaşıyorum tabii ki; hem de haber sayfasında birgün içinde akıp gitmesine de gönlüm razı olmadı; bilakis kendi köşemde paylaşmayı daha uygun gördüm. 

"Demokrasi Şöleni gibi bir açılış töreni;

“Selçuk Türkoğlu Sigortacılık Ltd. Şti.” sektördeki yerini aldı.

Böylece Türkoğlu da iş hayatına atılmış oldu..

En son İYİ Parti’den milletvekilliği adaylığı için Kamu Sen Bölge Temsilciliği görevini bırakan Türkoğlu, iş hayatının bundan sonraki bölümünde “sigortacılık” yapacağını ilan etti.

Axa Sigorta acenteliğiyle sektöre adım atan Türkoğlu’nun, güçlü portföyü ile kısa zaman içerisinde sektörde ciddi başarılar elde edeceğine inanıyorum.

Bugün yeni iş yerinin açılış törenini gerçekleştiren Türkoğlu’nun, törene katılan misafir kitlesinin çok geniş bir sosyal ve siyasal yelpazeden oluştuğunu gözledim.

Düşünü ki, Ak Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, SP, BBP, Ülkü Ocakları, Atatürkçü Düşünce Derneği ve çok sayıda sivil toplum örgüt temsilcileri, herkes burada..

İşin garibi çoğunluğu birbirini tanıyor gibi ve tokalaşıp, öpüşüyorlar..

İşte budur..

Demek ki müşterek payda öne çıkınca, bu toplum bir bütün ve insanlar birbirlerine kardeşçe sarılabiliyorlar.. Bu günün o birleştirici ortak paydası da "Selçuk Türkoğlu" ismi.. Gerçekten görülmeye değer mizansenler yaşadım.. Ve çok mutlu oldum.. 

Akparti’den eski Bakan Faruk Çelik, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan ve yine Bursa Milletvekili Prof Dr İsmail Tatlıoğlu, Milletvekili Adaylarından İşadamı Sami Bilge, İYİ Parti kurucuları Hasan Toktaş, Yüksel Yılmaz ve Tahsin Bulut, GİK Üyesi Sermin Özensoy, CHP eski İl Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır ile Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İstişare Kurulu Üyeleri, yeni ve eski İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Saadet Partisi İl Yöneticisi Gökhan Gerçek, Yusuf Yüzlüler Derneği Başkanı ve BBP Eski İl Başkanı Av. Veysel Aşkın, Alperen Ocakları Eski Marmara Bölge Başkanı Gürdal Demirci, MHP Eski İl Kadın Kolları Başkanı Leman Şirin, MHP Eski İlçe Başkanları Özcan Mertyürek, Süleyman Ünsal, Adem Dönmez, Hakan Yürük, Eski MÇP İl Başkanı Abdulkadir Yücel, MHP Osmangazi Meclis Üyesi Cemil Aydın,  AXA Sigorta Marmara Bölge Müdürlüğü Yöneticileri, Ülkü Ocakları Eski İl Başkanları Maksut Yazıcı ve Fatih Günışık, Atatürkçü Düşünce Derneği Bursa Eski Şube Başkanı Prof. Dr. Tahir Baştaymaz, Türk Eğitim Sen İstanbul 3 No’lu Şube Başkanı Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Türk İş Eski Bölge Başkanı Mehmet Kanca, Ayyıldız Spor Kulübü Başkanı Kerim Gürsel Çelebi, Türk Eğitim Sen Bursa 2 No’lu Şube Başkanı Fatih Gümüş ve Yöneticileri, Türk Haber Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı ve Yöneticileri, Türk Tarım Orman Sen Eski Şube Başkanı Muzaffer Genç, Türk Emekli Sen Bursa Şube Başkanı Himmet Demirci, Türk Diyanet Vakıf Sen Eski Şube Başkanı Ayhan Polat, Gazeteci ve Yazarlar Mahmut Metin Kaplan, Adnan İslamoğulları, Dr. Hüseyin H. Serdar, Hüsamettin Taşdemir, Şükrü Gökçek, Mehmet Yılmaz, Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı Handan Askeron Ton, Hüdavendigar Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Fahrettin Beşli, Yepaş Genel Müdürü Arif Akşam, Türk Eğitim Sen İlçe Temsilcileri, Serkan Aydın, İmdat Sert ve Hasan Aydın, Türk Eğitim Sen Eski İlçe Temsilcileri Cemal Eser, Mustafa Karakuş, Selahattin Gürses, Hasan Hüseyin Yılmaz, Av. Selami Karaman... Ve daha ne isimler.. Yaz yaz bitmez gibi..

İYİ Partili misafirlerin yoğunluğuyla beraber, genelinde iktidarıyla, muhalefetiyle çok farklı siyasi görüşlerden, sosyal çevrelerden ve iş dünyasından binlerce insanın bir araya geldiği bu muhteşem açılış töreni; tüm bu sosyal ve siyasal farklılıklara rağmen karşılıklı nezaket ve samimi davranışlarla Bursa’da “örnek bir buluşma” olarak nitelendirildi. Adeta bir miting kalabalığı ve hareketliliği vardı. Ve işin doğrusu, herkesin birbirine güleryüzle ve samimiyetle yaklaşması önemliydi. Ki tören ortamı sanki bir düğün eviydi ve akrabalar, hısımlar bir araya gelmişti.

“yeni işyerimizin açılışında gördük ki yeni bir işe başlamanın heyecanı yanında, gurur da duymamız gerekiyor. Yıllardır biriktirdiğimiz dostları, sevgi ve saygı üzerine inşa ettiğimiz ilişkileri tasdik ettik. Bugün yanımızda olmaları vesilesiyle yeniden görme fırsatı bulduk. Allah dostlarımızın eksikliğini göstermesin, çıktığımız bu yolda bereketli kazançlar nasip etsin. Açılışımıza katılarak bizlere güç veren tüm misafirlerime candan teşekkür ederim” diyordu Türkoğlu ve gözleri çakmak çakmak, azimle, mutlulukla parlıyordu...

Sendikacılıkta Bursa Bölgesinde “Efsane” isimler arasında yer alan Selçuk Türkoğlu’nun bu yeni mesleğinde ve iş hayatında da kısa zamanda üstün başarılara imza atacağına inanıyor, kendisini kutluyor ve bereketli kazançlar diliyorum.

Haydi bir kaç kare paylaşalım bu müstesna günden;

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.