Kendisini DÜNYA DEVLET ADAMI olarak ilan eden David Rockefeller'in 1 Ölüm yıl dönümü geldi, Geçti. 20 Mart 2017 Günü Aile Sözcüsü Fraser P. Seitel açıklamayı yaparak öldüğünü duyurmuştu. Ölümünün üzerinden 1 yıl dan fazla süre geçmesine rağmen cenaze töreni neden yapılmadı? Hiç kimsede bunu sorgulamadı.

Dünya Tarihini onun kadar etkileyen başka bir zengin olmamıştır. Peygamberlerin dışında diyebilirim. David de zaten Şeytanın Peygamberiydi. Amerika’yı hatta dünyayı kontrol ettiği söylenen, dünyanın en zengin isimlerinden bir tanesiydi Rockefeller! Ve milyonlarca dolarlık bağışlar yapmasına rağmen dünyanın en karanlık isimlerinden biri olarak görülüyordu. Çoğu insana göre bağışlarını, karanlık tarafını gizlemek için bir nevi maske ya da susturucu olarak kullanmaktaydı. Köklü aile geçmişinin ardında da pek çok Sansasyonel olay, örtbas edilmiş bir sürü yasa dışı suç bulunmaktaydı. Dedesinin yaptığı ve babasının devam ettirdiği servetin içine doğmuş, trilyonlarca Dolar paraya sahip olarak sıfatını kaybetmeden bir asrı geçkin ömür yaşamıştı. Bu çılgın paraya sahip olunca da kendisini Tanrı’nın yerine koyan şeytan adam 102 yaşında öldü.

2. Dünya Savaşı'nda Hitler'e mali destek verdi. Savaş sırasında silah fabrikaları Amerikan Ordusuna silah üretti. Atom Bombası 2 milyar Dolar'a mal oldu. Bugünkü para ile Trilyon Dolar ediyor. Savaş sonrasında Yeni Dünya Düzenini başlattı. ABD Dünyanın artık patronudur dedi. ABD için yeni pazarlar oluşturdu. İslam Dünyasını ve Ortadoğu’yu kontrolü altına aldı.

ABD Merkez Bankasının para basma hakkı Roschild ile birlikte kendisinde idi. Parayı basıp Hükümete faiz ile veriyordu. Bu düzeni yıkmak isteyen ve Vietnam'dan çekilmek isteyen Kennedy'i 22 Kasım 1963 te suikastla öldürttü. Olaya şahit olan birçok Amerikan vatandaşı da öldürüldü. ABD Savaşa girip 600 Milyar dolarlık silah aldı. Bugünkü karşılığı 3 Trilyon Dolar ediyor.

Dünya Nüfusunun azalması için her türlü ölüm projelerini destekledi. 1970’lerde Meksika da GDO'lu ürünleri başlattı. İlaç ve Gıda sektöründe insanları hasta eden her yiyeceğin üretimini şirketleri aracılığıyla destekledi. Para ve Finansın, yanı sıra Petrol Şirketleriyle her ülkenin kaderiyle oynadı. Kısacası Dünya onun çiftliğiydi.

Dünyadaki her diktatörü destekledi. Amaç devletleri sömürmekti. Dünyadaki her olayın arkasında David Rockefeller vardı. ABD de hasta sakat ve engelli olan 65 Milyon insanın da ölüm emrini verdi. Şeytana tapanların başı olarak İlluminati'yi kurdu. İsrail'in de kurucu babalarından biridir. Tahminen 300 milyon insanın ölümünden sorumludur.

20 Mart 2017 günü Aile Sözcüsü öldüğünü açıkladı. Cenaze Töreni yapılmadı. Yapılsaydı Papa'dan Kraliçe'ye oradan da ABD Başkanlarının da katılacağı cenaze töreni olacaktı. Peki onun planların ne durumda? Planlarını sürdürecek aileden birilerini hazırladığı gibi ona bağlı olanlarda bu planların gerçekleşmesi için halen çalışıyorlar.

Merak edilen soru şudur: Peki cesedi ne oldu?

BAY ÖLÜM: DAVİD ROCKEFELLER ---

KİTABI YAKINDA BİLGE KARINCA YAYIN EVİNDEN ÇIKIYOR. SIRLAR O KİTAPTA AÇIKLANIYOR...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.