15 Temmuz darbe girişiminde rol alan ve terör örgütü FETÖ'ye finansman sağladığı iddia edilen Muhammed Dahlan için Türkiye kırmızı bülten dahi çıkarmıştı. Ancak son zamanlarda Dahlan’ın Türkiye’deki temasları çok önemli bir hale gelmiştir.

Küreselcilerin Ortadoğu'daki Gölge ismi Muhammed Dahlan'ın son günlerde Türkiye bağlantılı bazı isimler ile görüşmeler yaptığı iddiası çok önemlidir. Kulağımıza gelen hususlar neticesinde Türkiye'de kaos yaratacak operasyonlar ışığında planlar yapıldığı geliyor.

Bu hususa dikkat!

Gladyo destekli Psikolojik savaş yöntemi ile kitleler üzerinde büyük bir propaganda yapılarak zemin oluşturulmaya çalışılıyor. Bu işin maddi ayağı da yine Abu Dabi merkezli… Özellikle Dahlan’ın Yemen’de yaptırdığı siyasi suikastlara benzer bazı suikastlar için, hücreler oluşturulduğu ve bunlarında Dahlan’ın emri ile uyandırıldığı gelen iddialar arasındadır. Önce zemin hazırlayıp, sonra da suikastlar ile toplumsal alanda kaos yaratacak bazı planlar yapmaktadırlar.

Muhammed Dahlan’ın Türkiye’deki; medya, siyaset, ordu, bazı vakıf ve derneklerdeki etki ajanları vasıtası ile Türkiye’de uygun bir zemin hazırlamak istiyorlar. BAE, İsrail, ABD, Suudi Arabistan, Mısır, Yunanistan ve İngiltere’de bu planı destekler mahiyette görülüyor. Bu konuda eminim ki Devletimizin gerekli kurumları karşıt hamlelerde bulunacaktır. Lakin Dahlan’ın adamları olduğu bilinen bazı şahısların hala Türkiye’de muteber bir şekilde yayınlara çıkması veya beyanat vermesi de kabul edilir gibi değil! Umarım çok geç olmadan Küreselcilerin Ortadoğu’daki bu altın çocuğu olan Dahlan’ın Türkiye’deki bağlantılı isimlerine gerekli operasyonlar yapılır…

Dahlan’ın Yemen’de Abu Dabi merkezli yaptırdığı siyasi suikastların benzer versiyonlarını Türkiye’de uygulamaya çalışması konusunda gereken önlemler alınır. Özellikle içinde bulunduğumuz şu süreçte Türkiye’nin dört bir yanını saran akbabalara gerekli fırsatlar verilmez ve ülke olarak iç ve dış düşmanlarımıza karşı bütünleşip birlik olabiliriz.

Bu bağlamda yakın gelecekte pek çok yerden önce Psikolojik savaş ile, sonrada da suikast ve benzeri hadiseler ile kaos oluşturmaya çalışacaklar. Bu zemini oluşturma planlarına karşı dikkatli olmalıyız.

Ve son söz: “Küreselciler ne kadar yukarıdaysa, Ankara o kadar derindedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.